CATERING

KIEZELHUYS CATERING

Huysbereide service en kwaliteit…

Wij helpen graag om voor u en uw gasten feestelijke gerechten of een uitgebreide menu op tafel te toveren. Een goed voorbereide menu geeft meer tijd om bezig te zijn met uw gasten. Hierna vindt u de Kiezelhuys Catering bestellijst met huysbereide gerechten.

Aarzel niet ons te contacteren bij vragen of opmerkingen.

www.kiezelhuys.be
info@kiezelhuys.be
011/37.37.57

Afhaaladres:

Lummense Kiezel 19 – Kermt Hasselt ( Route )

Vaste afhaaldagen:

  • Woensdag van 10.00u tot 14.00u
  • Donderdag van 09.00u tot 16.00u
  • Zondag van 9.00u tot 16.00u
  • Andere afhaaldagen en -momenten, andere afhaalplaatsen of een levering door ons kan besproken worden.

Algemene informatie:

BTW is inbegrepen in de vermelde prijzen. Vermelde prijzen zijn geldig voor afgehaalde gerechten. Bestellingen dienen behoudens overleg minstens 5 werkdagen op voorhand te gebeuren. Afhankelijk van de bestelling kan een voorschot worden gevraagd. Het saldo kan contant of met betaalkaart voldaan worden bij afhaling. Voor materialen in bruikleen wordt steeds een waarborg aangerekend. Beschadigde of ontbrekende bruikleenmaterialen worden verrekend. Levering kan in overleg besproken worden. Algemene voorwaarden - Huur en Bruikleenvoorwaarden

Referenties

Onze klanten een onvergetelijke cateringmoment bezorgen, met alles tot in de puntjes verzorgd: daar houden wij van! En van de vele leuke reacties achteraf worden wij nog trotser. Lees hieronder wat onze klanten over ons zeggen!

BESTELFORMULIER KIEZELHUYS AFHAAL CATERING

Voor meer informatie of een offerte op maat voor een feest in het kiezelhuys of op locatie kan u hier terecht.

VERRASSINGSBROOD

U kan een vrije keuze maken van onderstaande varianten maar in totaliteit dienen er minstens 50 belegde sandwichen besteld te worden.
8 minisandwiches belegd en afgewerkt met passende groentjes, gepresenteerd in een groot brood beleg: kaas, hesp, paté, americain préparé, krabsla, garnaalsla, tonijnsla, vleessla, kip curry,
X 12,60 per persoon =0,00
Totaal van uw bestelling: 0,00
Vermelde prijzen zijn inclusief BTWAfhalen kan in het Kiezelhuys ( Route )
Afhaaldatum is steeds onder voorbehoud van verdere communicatie en bevestiging.
In principe en bij voorkeur geldt een besteltermijn van minstens 5 dagen op voorhand. Sneller afhalen kan enkel na overleg. Wij verwijzen hiervoor graag naar ons contactformulier.

 Velden met een * zijn verplicht

Brochure Kiezelhuys Catering