FEESTZAAL

Welkom bij het Kiezelhuys!

Huwelijksfeest, het Kiezelhuys is een alom gekende trouwzaal, communiefeest, verjaardagsdiner, familiefeest, brunch of personeelsfeest: het Kiezelhuys biedt je een stijlvolle, gezellige locatie voor een onvergetelijk feest. Ons professioneel team verwelkomt je graag. Sfeer, kwaliteit, een optimale service en oog voor detail staan steeds centraal. Klein maar fijn of groot met alles erop en eraan: het Kiezelhuys is de ideale plek voor feesten en events van 15 tot 250 personen . Staand kunnen we meer dan 350 personen verwelkomen.

Ook het afscheid vindt een waardige plek in het Kiezelhuys, uw locatie voor koffietafel of levensfeest.

Bij mooi weer is onze tuin de plaats bij uitstek voor een gedroomde huwelijksceremonie of receptie!

De Hasselaar kent onze locatie op de Lummense Kiezel al decennia als Salons Van Dijck, een exclusief restaurant of gaven er hun trouwfeest. Het Kiezelhuys werd in 2013 grondig gerenoveerd, waarbij het stijlvolle karakter behouden bleef en een hedendaagse toets meekreeg.

Klinkt goed? Vraag vrijblijvend een afspraak en maak kennis met onze unieke feestzaal in het hart van Limburg!

Ontdek hier onze feestbrochure!

Catering

Bij een geslaagd feest hoort uiteraard heerlijke catering. Onze eigen catering zorgt voor hapjes, buffetten, diners en desserts naar jouw smaak én hart. We verzorgen graag je catering (receptie, diner, buffet, babyborrel…), zowel in het Kiezelhuys als op een locatie naar jouw keuze.

Maak hier kennis met ons afhaal cateringaanbod.

Laat je verrassen door onze prijs-kwaliteitverhouding, vraag vrijblijvend een offerte en proef van onze service en gedrevenheid. Profiteer van de schaalgrootte en know how van de W-Groep, met ruim 25 jaar ervaring in horeca en events.

Referenties

Onze klanten een onvergetelijk feest bezorgen, met alles tot in de puntjes verzorgd: daar houden wij van! En van de vele leuke reacties achteraf worden wij mogelijk nog trotser. Lees hieronder wat onze klanten over ons zeggen!

Foto's

Wij zijn trots op het Kiezelhuys! Omdat de gehele site recent nog gerenoveerd werd, mogen we stellen dat indeling en concept tijdloos hedendaags zijn. Droomt u van een traditionelere huwelijksfeestformule of van een hip babyborrelconcept, het Kiezelhuys en zijn indeling zijn uiterst flexibel opgevat en kunnen aan uw meest uiteenlopende wensen beantwoorden.

Je hoort het vaak: een beeld zegt meer dan 1000 woorden. Feesten bij het Kiezelhuys in beeld!

Feestbrochure

In onze feestbrochure stellen we met plezier feestzaal Kiezelhuys aan je voor, samen met een aantal feest- en buffet­formules. Uiteraard werken we, indien je dit wenst, graag een voorstel op maat uit. Neem gerust contact met ons op om jouw ideeën te bespreken! Wij bezorgen je met plezier een offerte.

DOWNLOAD DE FEESTBROCHURE

 

Koffietafel

Voor een koffietafel in een gemoedelijke sfeer kan je bij het Kiezelhuys terecht. Rustig bekomen, verwerken en herinneringen ophalen bij een lekker stuk taart en een broodje. Bekijk onze brochure met meer info over de mogelijkheden.

DOWNLOAD DE KOFFIETAFEL-BROCHURE