Cadeau2
Kiezelhuys header logo

Kiezelhuys cadeaubonnen

Schenk lekkere gezelligheid met een heerlijke Kiezelhuys brunch, een vrijdagavondbuffet of een gastronomisch diner! De Kiezelhuys cadeaubon kan gebruikt worden voor elk event in het Kiezelhuys of voor onze afhaalcatering.

Cadeaubon

Een smakelijk geschenk in een mooie verpakking!

  • Cadeaubon-enveloppe (geen meerprijs)
  • Witte gondeldoos met mooie rode strik (supplement € 1,50 - gratis bij een cadeaubon vanaf €75,00)
  • Vintage tin box met mooie rode strik (supplement € 11,50)

Opties bezorging

U kan een cadeaubon zelf afhalen in het Kiezelhuys op woensdag, donderdag en zondag tussen 9u00 en 16u00. Op andere dagen of tijdstippen kan eventueel ook na afspraak. Tijdens de coronaperiode maakt u best voorafgaand een afspraak.

We kunnen de cadeaubon ook bezorgen bij u thuis of bij degene voor wie het geschenk bestemd is. Dit gebeurt zonder meerprijs in groot Hasselt voor een cadeaubon van minstens € 75,00. Buiten groot Hasselt of voor een kleiner bedrag kunnen we je cadeaubon laten bezorgen, eventueel met een postpakket, tegen een meerprijs van € 5,00.

Betaling

Je kan je cadeaubon cash of met betaalkaart afrekenen in het Kiezelhuys of je kan het volledige bedrag ook voorafgaand overschrijven op rekeningnummer BE09 0013 3476 4557 van WHH CV, graag met vermelding van 'cadeaubon Kiezelhuys' en uw naam.

Cadeaubon bestellen

Bestellen is gemakkelijk, online in de cateringmodule, via onderstaande knop of telefonisch op het nummer 0475 62 69 84.

Catering bestellen