Catering Background
Kiezelhuys header logo

Bestelformulier afhaalcatering

Huysbereide kwaliteit af te halen elke dag van de week… (op feestdagen kan afhalen doorgaans tot 15.00u)

Een goed voorbereide menu of foodbox, kant en klaar verzorgd door het Kiezelhuys, geeft u alle tijd voor uw gasten. Hierna vindt u de Kiezelhuys Catering bestellijst met onze huysbereide gerechten. Vegetarisch, allergenen, gerechten op maat, ... aarzel niet het te bespreken en maak kennis met onze service. Hulp nodig bij het bestellen, aarzel niet te bellen naar 0475/626984.
Cadeautip? Bestel hieronder gemakkelijk online een cadeaubon van het Kiezelhuys. Indien u (deels) wenst te betalen met een cadeaubon kan u deze ingeven bij het afrekenen. Meer info over de aankoop van een cadeaubon vindt u op de cadeaubon pagina

Kiezelhuys catering is culinaire verwennerij met een sterke prijs/kwaliteitsverhouding en uitmuntende service. Bestel en proef met onderstaand formulier. U ontvangt onmiddellijk een bestelbevestiging met desgevallend opwarm- en serveerinstructies. De instructies vindt u bij de gerechten door te klikken op de koksmuts. Smakelijk alvast!  Afhalen kan op afspraak op elke dag van de week.

Overzicht Bestelling

Vermindering cadeaubon: € 0,00
Totaal van uw bestelling: € 0,00
Vermelde prijzen zijn inclusief BTW

Bedankt voor uw bestelling!

U hebt ondertussen reeds een bevestigingsmail van uw bestelling ontvangen met de betaalgegevens.
Mogen we vragen het bestelbedrag zo snel mogelijk over te maken, voor een vlotte verwerking ten laatste 5 dagen (3 voor latere bestellingen) voor de afhaling. De betaling mag op rekeningnummer BE09 0013 3476 4557 op naam van WHH CV (Kiezelhuys) met mededeling 'Afhaalcatering + uw naam + datum van afhaling'.
Bij afhaling ontvangt u een BTW kasticket.

Indien nodig om tijdstip van afhaling of bepaalde opmerkingen te bespreken, nemen we binnen 48 uren contact op, met een bijkomende opvolgmail of telefonisch.
De afhaling is voorzien in het Kiezelhuys op het door u aangeduide moment of op een nog in overleg te bepalen moment.

Controleer eventueel de spambox van uw mailprogramma of contacteer ons op 0475/626984, mocht u de antwoordmail niet hebben ontvangen. Zo vermijden we desgevallend dat uw aanvraag onopgemerkt niet zou toekomen na mogelijke technische problemen. Bedankt nogmaals en smakelijk alvast!

Er is iets foutgelopen, geef ons a.u.b een seintje op het nummer 0475 62 69 84